+36 30 5252 904 info@adoeskonyveles.hu

Könyvelés Miskolcon

Könyvelés, adótanácsadás, cégalapítás előtti tanácsadás, cégforma kiválasztás, adózási mód kiválasztás, bérelszámolás, pályázatírás, ISO minőségirányítás
Tudjon meg többet rólunk

Könyvelés Miskolcon

 

Könyvelő irodánk Miskolc jól megközelíthető részén található. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk könyvvizsgálói és ügyvédi háttér biztosításával várja ügyfeleit.

Teljes körű adótanácsadói, számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk Kft-k, Bt-k részére.

A tevékenységünk szakmai színvonalát szakképesítéseink és a jogszabályok szigorú betartása mellett az adókedvezményekben rejlő lehetőségek kihasználása iránti elkötelezettségünk biztosítja.

Gazdasági ügyvezetőnk a Pénzügyminisztérium által regisztrált Adótanácsadó, adószakértő és regisztrált Mérlegképes könyvelő. Alkalmazottaink pénzügyi- számviteli szakképesítéssel és szakmai továbbképzéssel rendelkeznek. A szakmai ismeretek napra készségét a folyamatos továbbképzések, a szakmai kiadványok és szakmai szervezeti tagságok biztosítják. Tevékenységünkhöz jogtiszta Kulcs-Soft progamokat használunk (kettős könyvelés, bérszámfejtés, tárgyieszköz nyilvántartás, házi pénztár, stb).

Mi nemcsak a jogszabályokat ismerjük, hanem a termelő cégek valós napi gondjait is saját bőrünkön tapasztaljuk.

Hogyan is lehetséges ez?

Cégünk 1995-ben alakult, alaptevékenysége gépek, berendezések javítása, telepítése. Létszámunk 10-15 fő, tehát kisvállalkozás. Megalakulásunk óta, talán egyedülálló módon mi magunk végzünk minden olyan nem termelő tevékenységet is, ami a gazdálkodáshoz szükséges, mint könyvelési, adózási, bérügyi, munkaügyi, minőségirányítási, informatikai tevékenységet, így komplex módon ismerjük, a kisvállalkozás műszaki, termlelési sajátosságait, nehézségeit és a gazdálkodási oldalt is.

Adót fizetni kell, de nem mindegy, hogy mennyit!

Az adórendszer nagyon bonyolult, ezért nem egyszerű kiválasztani, akár cégalapításkor, akár a folyamatos működés közben, akár egy törvényváltozáskor, hogy milyen adózási módot válasszunk, vagy milyen kedvezményeket tudunk igénybe venni.

A törvénytelen út nem a mi világunk!

Szolgáltatásaink:

 • Cégalapítással kapcsolatos tanácsadás,
 • gazdálkodási forma kiválasztása,
 • adózási mód kiválasztása,
 • adótanácsadás működés közben, kedvezmények stb…
 • kettős könyvelés;
 • távkönyvelés (on-line könyvelés);
 • üzletviteli tanácsadás;
 • munkaügyi feladatok ellátása;
 • bérszámfejtés;
 • adóbevallások elkészítése (TAO, KIVA, KATA, EVA, ÁFA, 08-as havi adó- és járulékbevallás, cégautóadó bevallás, egyéb évközi bevallások, stb.);
 • mérlegbeszámoló készítés,
 • szabályzatok, kimutatások, készítése;
 • ügyfélképviselet adóhatóságok (NAV, TB, VPOP, Önkormányzat) előtt,
 • pályázati tanácsadás, pályázatírás külön megállapodás alapján,
 • minőségirányítással kapcsolatos tanácsadás külön megállapodás alapján.

 Legfőbb ajánlatunk:

 

 KIVA-s cég könyvelését vállaljuk.

 

Ismerje meg a Kisvállalati Adó kedvező feltételeit!

 

Cégünk a Kisvállalati Adó (KIVA) bevezetése, 2013. óta alkalmazza ezt a kedvező adózási módot, mely a 2017. évi jelentős változástól kifejezetten kedvező, azon vállalkozások számára, akik alkalmazottakat foglalkoztatnak és nyereségük egy részét visszaforgatják a termelésbe, beruházásba, fejlesztésbe. Tapasztalatunk szerint a hozzánk hasonló kisvállalkozások nem nagyon ismerik ezt a kedvező adózási módot és a kezdeti bonyolultsága miatt a könyvelők sem szívesen ismertették meg ügyfeleikkel.

Az évtizedek alatt felhalmozódott gazdálkodási tapasztalatainkat alapján ajánljuk a feltételek fennállása esetén a KIVA adózási mód választását. Forduljon hozzánk bizalommal és előzetes számítás alapján megállapítjuk érdemes-e Önnek ezt választania, vagy találunk jobb megoldást. Várjuk megtisztelő megkeresésüket.

Természetesen, ha nem érdemes a KIVÁ-t választani illetve bármilyen megfontolás alapján választjuk is a társasági adó szerinti adózást abban az esetben is lehetőség van adóalap- illetve adókedvezmények igénybevételére, ebben is segítségükre tudunk lenni.

Várjuk megtisztelő megkeresésüket!

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kárpáti Zoltánné

e-mail: konyvelo@ctst.t-online.hu

mobil telefon: +36 30 5252904

honlap: http://adoeskonyveles.hu

Kapcsolatfelvétel

9 + 13 =